Välkommen till Melin Förvaltning
 

Jobba hos oss

Melin Förvaltnings AB är ett familjeföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i centrala Ängelholm. Vi har hyresgästen och det goda boendet i fokus.  Vi är 12 anställda som ansvarar för fastighetsunderhåll och som hjälps åt att ge våra hyresgäster en bra boendeservice. Bolaget och dess dotterbolag äger och förvaltar cirka 850 lägenheter och 15 500 m² lokaler.

Jobba-hos-oss

Vi söker en Miljö- och Energiansvarig

Brinner du för miljö- och energifrågor? Trivs du att jobba i en liten organisation? Ser du nöjda hyresgäster och ett kvalitetsmedvetet arbete som en självklarhet? Då kan detta vara tjänsten för dig.

OM TJÄNSTEN

Melin Förvaltning driver ett aktivt energi- och miljöarbete och nu behöver vi någon som kan fortsätta driva detta arbete framåt. Som Energi- och Miljöansvarig hos Melin Förvaltning leder du bolagets arbete i frågor som rör miljö, energi, teknik och myndighetskrav. Du jobbar i nära samarbete med vår förvaltare och vår teknikansvarige för värme och ventilation. Vi är ett kvalitetsmedvetet bolag som värderar bemötandet mot kunder och hyresgäster högt. Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde under hösten.

ARBETSUPPGIFTER
-Planera, budgetera, genomföra och följa upp energibesparande åtgärder.

-Sammanställa och analysera förbrukningsstatistik för exempelvis värme, el, vatten.

-Driva miljöarbetet framåt i form av upprustning och optimering av miljörum, nybyggnation av miljörum, tillse att vi har kostnadseffektiva avtal, ansvara för information till hyresgäster med mera.

-Tillse att myndighetskrav såsom OVK och elrevisionsbesiktningar följs.

-Ansvara för att fortsätta och vidareutveckla vårt brandskyddsarbete, både gentemot lokaler och lägenheter.

-Vara delaktig i projekt kring nybyggnation och ombyggnation med avseende på just miljö- och energiaspekter.

-Bistå vår förvaltare och fastighetstekniker i deras dagliga arbete.

-Dokumentera åtgärder och ajourhålla uppgifter i vårt tekniska system.

-Blicka framåt mot nya utmaningar såsom att ta fram program för laddstolpar, planera för solcellsanläggningar, utvärdera ny teknik och framtidens energikällor etc.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom bygg/energi/fastighetsförvaltning, alternativt likvärdig kompetens genom fortbildning och arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har god kunskap och erfarenhet av projektplanering, energiuppföljning och installationsteknik (värme/ventilation/VS). Du är van vid att läsa ritningar. Du har en mycket god datorvana över lag och behärskar programmen i Microsoft Office mycket väl, speciellt Excel då det förekommer mycket i arbetet. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift och är duktig på att kommunicera.

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att passa in i vårt gäng söker vi dig som är glad och pigg, och inga arbetsuppgifter är för små eller stora för dig. Som person är du driven och engagerad, och tycker det är roligt att jobba med nya tekniska lösningar. Du är smidig och flexibel i ditt arbetssätt och har en positiv inställning. För att lyckas i denna roll är det en förutsättning att du arbetar strukturerat med dokumentation samt har ett bra samarbete med dina kollegor och upprätthåller god kontakt med hyresgäster, kommun och myndigheter.

Eftersom vi är ett litet företag kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Välskötta fastigheter är viktigt för oss och därför värdesätter vi att du är ordningsam och upprätthåller en hög kvalitet i allt du gör.

ÖVRIGT
B-körkort är ett krav. Du ska inte heller ha några anmärkningar i Belastningsregistret.

Har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta VD Håkan Svensson, telefon 0431-835 18, eller alternativt via mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN
Du söker tjänsten genom att skriva ett kort personligt brev där du presenterar dig själv, varför du söker just denna tjänst och vad du tror du skulle kunna bidra med hos oss. Bifoga också ditt CV med tidigare erfarenhet/utbildning. Ansökan skickas till Melin Förvaltnings AB, Kamengatan 4, 262 32 ÄNGELHOLM, alternativt via mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Vänta inte med att skicka in din ansökan, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 2017-08-14

Här kan du ladda ner annonsen i PDF-format.

På Melin Förvaltning är vi 12 anställda som ansvarar för fastighetsunderhåll och som hjälps åt att ge våra hyresgäster en bra boendeservice. Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan även om det inte finna några utannonserade tjänster. Maila då din ansökan till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den