Välkommen till Melin Förvaltning
 

Melin Förvaltning – Alltid lite bättre

Välkommen till Melin Förvaltning! Med fastigheter i centrum och andra attraktiva områden i Ängelholm riktar vi oss till dig som letar lägenhet eller lokal i vår underbara kuststad. Vare sig du föredrar välbevarade designdetaljer från svunna tider eller nybyggen har Melin Förvaltning något för dig.


Vi på Melin Förvaltning är 12 anställda som ansvarar för fastighetsunderhåll och som hjälps åt att ge våra hyresgäster en bra boendeservice. Vår styrka ligger i att vi är ett lokalt ängelholmsföretag som nästan uteslutande äger fastigheter i den centrala delen av staden. 
Företaget etablerades i början av 1980-talet och ägs sedan dess av familjen Melin. Bolaget och dess dotterbolag äger och förvaltar cirka 850 lägenheter och 15 500 m² lokaler.

Här på hemsidan kan du läsa mer om de områden i Ängelholm där våra lägenheter finns och se vilka som är lediga just nu. Klicka på "sök bostad" för att registrera dig och börja anmäla intresse!

Vi har eftertraktade lokaler för allt från frisörer och butiker till läkarmottagningar och ett bageri. Klicka på "lediga lokaler" för att se vad som finns tillgängligt just nu i Ängelholm!


Stolt vinnare av Branschindex - två år i rad!
Under 2012 och 2013 genomförde Melin Förvaltning en kundundersökning bland hyresgästerna i beståndet. Undersökningen delades upp på på två områden för de olika åren. År 1 fick ena delen av beståndet svara på enkäten, och nästa år den andra delen. Vi ville veta hur våra hyresgäster trivs och inom vilka områden vi kan förbättra oss. Undersökningen genomfördes med hjälp av Branschindex, som årligen genomför den här undersökningen åt bostadsbolag.

Stolt vinnare - två år i rad!
Vårt resultat inom Förvaltningskvalitet var glädjande nog väldigt bra - till och med så bra att vi bland andra deltagande företag i vår storleksklass vann utmärkelsen "Högsta Förvaltningskvalitet!" - två år i rad till och med! Vårt huvudsakliga syfte med enkäten är givetvis att bli en bättre hyresvärd.

 

Kamengatan 4 | 262 32 Ängelholm | Tel 0431-835 00 | E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den