Välkommen till Melin Förvaltning
 

Melin Förvaltning – Alltid lite bättre

Välkommen till Melin Förvaltning! Med fastigheter i centrum och andra attraktiva områden i Ängelholm riktar vi oss till dig som letar lägenhet eller lokal i vår underbara kuststad. Vare sig du föredrar välbevarade designdetaljer från svunna tider eller nybyggen har Melin Förvaltning något för dig.


Om oss
Vi på Melin Förvaltning är 12 anställda som ansvarar för fastighetsunderhåll och som hjälps åt att ge våra hyresgäster en bra boendeservice. Vår styrka ligger i att vi är ett lokalt ängelholmsföretag som nästan uteslutande äger fastigheter i den centrala delen av staden. 
Företaget etablerades i början av 1980-talet och ägs sedan dess av familjen Melin. Bolaget och dess dotterbolag äger och förvaltar cirka 850 lägenheter och 15 500 m² lokaler.

Här på hemsidan kan du läsa mer om de områden i Ängelholm där våra lägenheter finns och se vilka som är lediga just nu. Klicka på "sök bostad" för att registrera dig och börja anmäla intresse!

Vi har eftertraktade lokaler för allt från frisörer och butiker till läkarmottagningar och ett bageri. Klicka på "lediga lokaler" för att se vad som finns tillgängligt just nu i Ängelholm!


Flerfaldig vinnare av Branschindex - 2012, 2013 och 2016! 
Det är med stolthet som vi gärna berättar att vi vid tre olika tillfällen vunnit Branschindex utmärkelse "Högst Förvaltningskvalitet".  Undersökningen genomfördes 2012, 2013 och 2016 - och alla tre gångerna fick vi samma fina resultat bland företag i vår storleksklass.

Undersökningen genomfördes med hjälp av Branschindex, som årligen genomför den här undersökningen åt bostadsbolag. Vi ville veta hur våra hyresgäster trivs och inom vilka områden vi kan förbättra oss. Syftet med undersökningen är givetvis att bli en bättre hyresvärd.

Läs gärna mer om vår målsättning och strävan här.

branschindex2016


 

Kamengatan 4 | 262 32 Ängelholm | Tel 0431-835 00 | E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den