Välkommen till Melin Förvaltning
 

 

Vår strävan - "Alltid lite bättre.....!"

Alla kan vi bli bättre på det vi gör - och det vill även vi på Melin Förvaltning sträva mot. Därför har vi formulerat en målsättning som alla ska jobba efter. "Alltid lite bättre" är vårt motto!

 

Motto

Med mottot "Alltid lite bättre....!" menar vi att vårt fokus är på ständig förbättring. Vi ska underlätta våra hyresgästers vardag och även nästa dag – ”alltid”! Mottot innebär också att med tålamod och engagemang så kan allt förbättras – ”Lite” åt gången! Det innebär också att vi förstärker våra styrkor och reducerar våra svagheter – Det blir ”Bättre”.   

 

Vision

Vår vision är att vi vill vara den naturliga, privata partnern för ett tryggt lägenhetsboende i Ängelholm och dessutom tillhandahålla väl anpassade lokaler.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att vi skall erbjuda alla hyresgäster ett attraktivt boende och lokaler i Ängelholmsområdet med tryggheten i centrum. Detta gör vi genom att:

 

     -Vara en hyresvärd nära dig

     -Erbjuda ett personligare värdskap

     -Vi växer på en fast och långsiktig grund.


Målsättning

Vår övergripande målsättning är att vi skall:

     -Fortsätta växa i Ängelholmsområdet

     -Ha nöjda hyresgäster

     -Minska vår totala miljöpåverkan.

    

 

 

Kamengatan 4 | 262 32 Ängelholm | Tel 0431-835 00 | E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den