Välkommen till Melin Förvaltning
 

 

Om våra lokaler

Melin Förvaltnings AB har drygt 60 olika lokaler om totalt 15 500 kvm runt om i Ängelholm. Hos oss finns det ett varierat utbud av stora som små verksamheter - butiker, sjukvård, skolor, kontor med mera.

 

Vi kan erbjuda ett brett spektra av olika lokaler - allt ifrån bästa läge på Storgatan, lokaler vid Nya torg samt enklare verksamhets/hobbylokaler runt om i stan. För oss är lokalhyresgästerna viktiga, och vi strävar efter att erbjuda en god service och att hitta en lösning som passar just er. 

Utbudet av lokaler kan variera från en månad till en annan. Under Ledigt just nu finns de objekt som är lediga för uthyrning. Kika gärna där, men slå också en signal till vårt kontor för att diskutera just din idé, eller anmäla intresse för en framtida lokal utifrån dina önskemål.

Ett urval av lokalombyggnader
Nedan finner du några av våra senare ombyggnader som vi genomfört. Vi är stolta över att ha fått verksamheternas förtroende att utveckla samarbetet! Många av ombyggnaderna nedan har gjorts åt redan befintliga hyresgäster som valt att stanna kvar hos oss, vilket är ett gott betyg! I andra fall har vi blivit kontaktade av verksamheter som varit i behov av nya ändamålsenliga lokaler.

 Sjöholms Sjöholms Vinterträdgård

Det anrika bageriet Sjöholms har utvecklats mycket de sista åren och med den smäckert glasade Vinterträdgården kan bageriet utöka sin servering året runt. Vinterträdgården är ritad av Karin Petterssons Arkitektbyrå, och eftersom det är en gammal miljö är det viktigt att vinterträdgården uppfattas just som en tillbyggnad och bryter av mot det gamla huset. Genom vinterträdgården får Sjöholms Bageri en handikappanpassad entré. En av utmaningarbna vid projekteringen var att klara de brandkrav som ställdes. Lösningen på detta blev ett grönt tak med sedum. Ett mycket spännande och finstämt projekt i våra ögon!


Revyteatern, Nybrovägen 5

Vi på Melin Förvaltning hade en industrilokal ledig, och Engelholmsrevyn var på jakt efter en ny lokal. Ur detta växte ett gott samarbete fram där det gemensamma målet var en lite mindre och intimare teater som skulle kunna passa Revygänget. Steget att gå från en industrilokal till teaterlokal var givetvis stort. Men med engagemang och drivkraft kommer man långt och lagom till att biljettförsäljningen till Nyårsrevyn 2015 drog igång stod också den nya teatern helt klar. Tanken är att även andra föreningar ska kunna hyra in sig här. Klicka här för en virtuell rundtur i de fantastiska lokalerna!

 Hörseltjänst Hörseltjänst, Sockerbruksgatan 14

Hörseltjänst bedriver, precis som namnet antyder, verksamhet för att hjälpa de som har problem med hörseln. Hörseltjänst hade i princip varit trångbodda sedan starten i Ängelholm. När grannen intill dem, flyttade till andra lokaler valde därför Hörseltjänst att utvidga sin yta. Efter ombyggnaden har de nu dubbelt så stor yta, och lokalerna är dessutom ännu mer anpassade för att fungera till verksamheten de bedriver.
 Läkarhuset Roslunda Läkarhuset Roslunda, Errarpsvägen 3

Läkarhuset Roslunda har sedan länge hyrt lokaler hos oss. I takt med att verksamheten växte ökade också behovet av mer yta. Efter en tids funderande öppnades möjligheten att kunna bygga om två lägenheter på planet ovanför vårdcentralen. Här har man nu samlat all administration som inte behöver vara nära patienterna, och på så sätt skapat mer plats i själva vårdcentralslokalen. Här finns både kontorsrum samt ett stort lunchrum och kombinerat personalrum där alla anställda får plats.
 Nybrohuset Nybrohuset, Nybrovägen 5

Hela byggnaden har sedan länge hyrts av Ängelholms kommun. I och med ombyggnaden har ytorna rationaliserats och gjorts mer ändamålsenliga. Här finns numera fina lokaler för Hemtjänsten, Kommunens Arbetsmarknadsenhet samt RönneRo Dagverksamhet.  

  

 

 

Kamengatan 4 | 262 32 Ängelholm | Tel 0431-835 00 | E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den